+380 (48) 777-98-73
+380 (48) 777-98-74
65003, Україна, м. Одеса
вул. Чорноморського Козацтва 103,
офіс 104
Ua / Ru
Внимание! Объявляется
распродажа интерактивных
досок SMART Board SB680
Ця модель стала найпопулярнішою інтерактивною дошкою в м. Одеса завдяки високій надійності та зручності використання як самої дошки, так і програмного забезпечення SMART NoteBook.

Інтерактивна дошка SMART Board створює динамічні уроки
Дошка SMART Board має велику поверхню (діагональ 77 дюймів), що дозволяє легко проводити динамічні уроки. Використовуйте яскраві та великі картинки, переміщуйте цифри та літери, а також цілі слова та пропозиції за допомогою дотику пальцем або спеціальним маркером. Інтерактивна подача навчального матеріалу максимально впливає і на учнів, що сприймають інформацію візуально, і на учнів з найбільш розвиненим кінестетичним каналом сприйняття. Таким чином ви можете бути впевненими, що учні засвоїли інформацію максимально.

Розпізнавання торкання
Найбільша особливість інтерактивної дошки SMART – розпізнавання хитань пальцем або маркером. Викладачі та учні можуть малювати або писати, переміщувати об'єкти, змінювати їх розміри, а також керувати всіма комп'ютерними програмами, використовуючи маркери або дотик пальцями. При цьому ви можете написати текст маркером, а потім видалити його рукою або гумкою, ви можете переміщати об'єкти пальцем, викликати додаткові меню об'єктів та інструментів.


Найширша колекція навчальних матеріалів
Компанія SMART Techonologies розробила спеціальний портал SMART Exchange. Цей портал безкоштовно надає широкий спектр готових уроків, створених іншими користувачами продуктів SMART, у тому числі з інших країн. Вчителі можуть також створити власну колекцію матеріалів за допомогою програмного забезпечення SMART Notebook.


Мультимедійний світ
Інтерактивна дошка SMART Board надає вчителям гнучкий інструмент для проведення уроків. Велика площа дозволяє відображати інтернет-сторінки, показувати навчальні фільми, проводити презентації.


За допомогою програмного забезпечення SMART Notebook, та інтерактивної дошки SMART ви можете зберегти всі ваші нотатки, скріншоти, зображення чи відео в один файл. Примітки та мультимедійні об'єкти можуть бути збережені як об'єкт, яким легко керувати - змінювати розмір, співвідношення сторін, змінювати їх порядок. Дані також можуть бути легко збережені в різних програмах, включаючи PowerPoint, Word, Excel (Windows-версія), Adobe Acrobat та AutoCAD. Пакет програмного забезпечення SMART Notebook також дозволяє надсилати збережені документи навіть під час роботи. Природно, ви можете завантажити свої улюблені уроки на сайт SMART Exchange, який дозволить вашим колегам з інших шкіл завантажити, оцінити та використовувати вашу роботу у своєму класі.
Увага! Розпродаж інтерактивних дощок SMART Board SB680
Ласкаво просимо до сайту системного інтегратора
рішень та систем комплексної безпеки!
Про компанію
ТОВ "ЛИТЕР-ПІВДЕНЬ" у місті Одесі.

Профіль нашої діяльності – це професійні аудіо-відео та інформаційні системи.

Наше підприємство має понад 22 річний досвід роботи та тисячі реалізованих проектів, які дозволять нам успішно виконати проект будь-якого рівня складності.
© 2022 Leater Одеса - продаж і оренда аудіо та відео обладнання. Всі права захищені.
Розділи сайту
Контакти
Адреса:
ТОВ "ЛИТЕР-ПІВДЕНЬ" 65003, Україна, м. Одеса
вул. Чорноморського Козацтва 103, офіс 104
+380 (48) 777-98-73
+380 (48) 777-98-74
info@leater.od.ua
Зв'язатися з нами
Перейти до Facebook
Made on
Tilda